Jouw fotograaf & creatieve partner-in-crime.

OVER

Hi, ik ben Clio!

Wat fijn dat jullie meer over mij te weten willen komen! Ik ben Clio, 28 en mama van Oona & Jéroom. Ik woon samen met mijn twee schatten van kindjes, en de liefste man, in Itegem (Heist-op-den-Berg). Naast fotograferen geef ik les in een secundaire school in Antwerpen. En wat doe ik dat graag! Ik hou ervan om met mensen (samen) te werken. Zo fijn dat dit kan bij mijn beide jobs! Naast mama, fotograaf en leerkracht zijn, kan je mij vaak terugvinden in de cinema, op de dansvloer van een goei feestje of aan een tafeltje in een gezellig restaurant. Lachen, samenzijn, babbelen, een lekker glaasje zoete wijn, .... GE-NIE-TEN! Als het zoiets maar is! 

Foto's door Elien Van den Brande

Sinds kinds af aan ben ik niet weg te denken van mijn camera. Uren heb ik gespendeerd met mijn camera in de tuin om elk diertje of bloemetje vast te leggen. Ook mijn jongere broer en zus konden niet aan de fotoshoots ontsnappen. Ik heb een lange tijd foto's gemaakt voor vrienden en familie, maar kreeg steeds meer en meer aanvragen via via. Nadat ik ben afgestudeerd, ben ik onmiddellijk een opleiding fotografie gaan volgen en wilde ik me hierin verdiepen. Na twee jaar voelde ik me klaar voor het échte werk en startte ik als fotograaf in bijberoep. Clio Vervoort Photography bestaat nu bijna drie jaar en ik ben enorm trots op wat ik in drie jaar al bereikt heb! Al zoveel lieve baby'tjes en families zijn voor mijn lens gepasseerd. Dit had ik nooit durven dromen!

MIJN VERHAAL

Spontane momenten / Naturel / Ruwe emoties / Creativiteit /
Geluk creëren / Echtheid / Love is love / Simpliciteit

Clio Vervoort photography STAAT VOOR ...

Met Clio Vervoort Photography probeer ik jullie verhaal spontaan en zo natuurlijk mogelijk te vertellen. Op zoek gaan naar échte emoties om in beeld te brengen. Geen te geforceerde poses dus, integendeel, vooral jullie op je gemakt stellen en jezelf laten zijn. Een fotoshoot moet een positieve ervaring zijn, eentje waarvan je moet genieten en met plezier naar moet terugkijken. Doe dus vooral alsof ik er niet bij ben en geniet van het moment én elkaar! 

Klaar om te investeren in jullie toekomst?

"Een vereeuwiging van jullie verbinding, echtheid en plezier."

MIJN missie

Foto's door Elien Van den Brande

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

@cliovervoortphotography

Volg me op Instagram

Menu